Skip to content

Stalen deuren


Taatscharnieren voor stalen deuren zijn er in verschillende gewichtsklassen. ODB heeft hiervoor verschillende sets voor taatsdeuren tot 100kg. Zo bieden zij taatsscharnieren voor stalen deuren inclusief kozijndeel & bovenspeun, maar ook enkel met een bovensteun. Hierdoor kunt u optimale optie kiezen, met de delen die u echt nodig heeft. Heeft u een taatsdeurscharnier nodig die deuren kan dragen tot 500 kilo? Dan heeft Frits Jurgens hiervoor de ideale oplossing.


Taatsscharnieren voor stalen deuren

Taatsscharnieren zijn er voor verschillende typen deuren. Op deze pagina treft u de taatsscharnieren voor stalen deuren aan. De merken ODB en Frits Jurgens beschikken over prima opties. ODB voor het customizen van de scharnieren en Frits Jurgens voor de wat zwaardere varianten.

Zoals bekend openen taatsdeuren aan twee kanten en is er geen kozijn nodig. Stalen deuren zijn vaak zwaarder dan hout en hiervoor zijn dan ook stevigere scharnieren nodig, met meer draagkracht.

Hierboven was het al te lezen, maar ODB bied de taatsscharnieren aan zoals u hem nodig heeft. Zo zijn zij er voor slanke bovendorpel, maar ook met vaste bovenspeun. De lijst is te lang om hier in zijn geheel te benoemen, dus raden wij aan om een kijkje te nemen op de pagina van ODB.