Frits Jurgens System 1 500kg ronde vloerplaats

Voordelen

  • Eenvoudige en snelle montage
  • Onderhoudsvrij
  • Makkelijk toepasbaar
  • Voor binnen & buitendeuren

Nadelen

  • Wat duurder in prijs
  • Geen vastzet-standen of sluitfunctie

Frits Jurgens System 1 tot 500 kilo met ronde vloerplaats

Frits Jurgens heeft diverse systemen voor de taatsdeurscharnieren. Systeem 1 is het meest compacte systeem, doordat het enkel de functie van draaipunt heeft. Met behulp van dit scharnier kan de deur zowel naar links als naar rechts geopend worden en helemaal rond draaien.

Dankzij het eenvoudige ontwerp is deze zeer gemakkelijk te monteren. Het scharnier is daarnaast toepasbaar voor massieve, houten, stalen en glazen (indien voorzien van frame) deuren.

Bent u meer opzoek naar een optie waarbij de scharnieren kunnen worden vastgezet en gesloten. Hiervoor heeft Frits Jurgens systeem 3 ontwikkeld.

Waarom systeem 1 van Frits Jurgens?

Als u op zoek bent naar een scharnier die ontworpen is voor zijn functie: Namelijk het voorzien van een draaipunt voor uw taatsdeuren, dan is systeem 1 voor u uiterst geschikt. De scharnieren bezitten zelf niet over een vastzet stand of sluitfunctie, maar dit kan wel gerealiseerd worden in combinatie met een deurkozijn.

Technische gegevens

KleurRVS
TypeSysteem 1
Soorttaatsscharnier
Deurdikte (min.)40 mm
Deurgewicht (Kg)Tot 500 kg

De set bestaat uit een plafondplaat, een ronde RVS vloerplaat, een bovenspeun, het systeem 1 scharnier en montage materiaal.


Andere producten van Frits Jurgens