Skip to content

Intersteel

Intersteel taatsscharnieren is ontstaan vanuit een jaren lang assortiment in deurbeslag. Intersteel is een familie bedrijf die van de grond kwam in de jaren 1900. Zij leveren al een lange tijd kwalitatief deurbeslag. Vanuit deze expertise bleek dat er nog ruimte was voor vernieuwing en veel vraag was naar een nieuwe productlijn: taatsscharnieren. De scharnieren zijn functioneel voor houten deuren met een maximaal gewicht van 75 kilo. Hieronder zijn een tweetal van deze scharnieren te zien.


Intersteel taatsscharnieren

Intersteel werkt nauw samen met architecten en designer om het beste uit hun producten te krijgen. Met een rijke geschiedenis en dus ervaring in deurbeslag, bieden zij nu ook pivot scharnieren voor houten deuren aan.

Kwaliteit staat altijd op 1 bij Intersteel. Door de samenwerking met diverse designers, bieden zij niet alleen een functioneel product, maar ook een extra mooie uitstraling aan uw woning. Zoals een wel bekend gezegde luidt: “Het oog wil ook wat”.

De kwaliteit van de scharnieren wordt onderbouwd met het SKG-keurmerk en een CE-marketing. Naast deze erkenning hebben wij nog geen klanten meegemaakt die niet tevreden waren over de kwaliteit van de producten.