Skip to content

Intersteel taatsscharnier voor houten deuren zwart 75 kg

Voordelen

  • Geschikt voor houten deuren
  • Geen deurkozijn meer nodig
  • Sluitsnelheid is instelbaar
  • Inclusief bevestigingsmateriaal
  • Zwarte afwerking

Nadelen

  • Enkel geschikt voor houten deuren

De Intersteel taatsscharnier voor houten deuren zwart 75 kg

Het Intersteel taatsscharnier zwart , ook wel pivot scharnier genoemd, is perfect geschikt voor een houten taatsdeur tot een maximaal gewicht van 75 kilo. De scharnieren worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en afdekkleppen. De scharnieren hebben een zwarte afwerking, maar kunnen ook geleverd worden in het RVS. Deze variant treft u hier aan.

Het grote voordeel van taatsscharnieren in algemene zin is dat de scharnieren verticaal worden geplaatst in plafond en vloer. Hierdoor ‘pivoteren’ de scharnieren, wat wil zeggen dat ze draaien vanaf 1 punt. Deurkozijnen zijn dan ook overbodig. Naast dat het functioneel is, ziet het er ook erg modern uit.

Waarom het taatsscharnier van Intersteel zwart?

Beschikt u over een houten taatsdeur, niet zwaarder dan 75kg? En bent u op zoek naar een taatsscharnier in de kleur zwart? Dan is dit het scharnier voor u. De basis van het scharnier is gemaakt van aluminium en de behuizing daaromheen is zwart.

Met dit scharnier bepaald u zelf hoe snel de deur sluit, dankzij het instelbare sluitsysteem. De set wordt compleet geleverd met de afdekkap zwart en bevestigingsmateriaal voor montage.

Technische gegevens

KleurZwart
TypeVoor houten deuren
Soorttaatsscharnier
Deurdikte (min.)40mm
Deurgewicht (Kg)Tot 75kg

Andere producten van Intersteel