Skip to content

JNF Taatsdeurscharnier 100kg verstelbaar tot 3mm

JNF Taatsdeurscharnier 100kg verstelbaar tot 3mm

Voordelen

  • Verstelbaar tot 3mm
  • Sluitdemping
  • Eenvoudig te monteren
  • Kan worden geplaatst in het deurblad

Nadelen

  • Duurder dan gemiddeld

JNF Taatsscharnier 100kg verstelbaar tot 3mm

Het JNF taatsscharnier, ook wel pivot scharnier genoemd, is net als alle andere taatsscharnieren onzichtbaar weggewerkt. Het scharnier is zo compact mogelijk ontworpen en zorgt ervoor dat de deur in beide richtingen geopend kan worden.

Zoals veel mensen al zullen weten na het zoeken naar ‘een taatsscharnier’, worden de scharnieren verticaal geplaatst in het plafond en in de vloer, waardoor deurkozijnen overbodig zijn. Het woord pivot scharnier komt dan ook af van pivoteren: “het op een steunpunt in het midden ronddraaien”.

Waarom het taatsscharnier van JNF?

Het grote voordeel van het JNF taatsscharnier is dat deze verstelbaar is tot 3mm. Daarnaast beschikt dit model over een sluitfunctie, wat ook niet alle scharnieren hebben. Het is gemaakt van Roest vast staal, met een afdekkap in de kleur mat en voldoet aan de EN1154 norm.

Het een makkelijk te monteren scharnier. Doordat het pivotsysteem in de deur gemonteerd wordt, is het toepasbaar in de nieuwbouw, maar ook voor een renovatieproject. Heeft u vragen over het montage proces, dan kunt u altijd even contact opnemen met de experts bij GYZS.

Technische gegevens

KleurMat
TypeVerstelbaar
Soorttaatsscharnier
Deurdikte (min.)40 mm
Deurbreedte (mm)Tot 1000 mm
Deurhoogte (mm)tot 3000 mm
Deurgewicht (Kg)100 kg

Taatsscharnieren van andere leveranciers?