Skip to content

Argenta Taatsscharnier Pivotica Pro 100 kg

Argenta Taatsscharnier Pivotica Pro 100kg

Voordelen

  • Geen deurkozijn meer nodig
  • Roestvast staal
  • Eenvoudig te monteren
  • Perfecte sluiting

Nadelen

  • Niet verstelbaar
  • Niet combinatie met deurkozijn

De Argenta Pivotica Pro 100 KG

Het Argenta taatsscharnier Pivotica Pro kan een maximaal deurgewicht aan tot 100 kilo. Het scharnier moet minimaal binnen 40 mm van uw wand geplaatst worden. Taatsscharnieren werken pivoterend, vandaar dat ze ook wel pivot scharnier genoemd worden. Het grote voordeel van dit type scharnier is dat deurkozijnen overbodig zijn geworden, doordat de scharnieren verticaal worden gemonteerd in het plafond en in de vloer.

De onderdelen zijn gemaakt van roest vast staal en geven een erg moderne uitstraling aan uw woning. Heeft u een zwarte deur en wilt de RVS vloerplaat afwerken in het zwart? Hiervoor heeft Argenta ook een oplossing bedacht, namelijk de afdekset in het zwart. Hierdoor geeft u het kleine deel dat zichtbaar is, een mooie passende uitstraling mee. Wilt u liever de complete set in zwart? Deze treft u hier!

Wilt u meer weten over de werking van dit taatsscharnier? Neem dan gerust even contact op met de experts binnen GYZS. Zij kunnen u in detail uitleggen wat u nodig heeft en hoe dit in zijn werk gaat.

Waarom het Argenta taatsscharnier?

De scharnieren zijn zoals andere taatsscharnieren “pivoterend”. Dit houd in dat de scharnieren vanaf 1 punt draaien. De taatscharnieren worden verticaal geplaatst in de vloer en de muur, waardoor een deurkozijn overbodig geworden. Dit geeft een unieke en moderne uitstraling aan uw woning.

Technische gegevens

KleurMat
TypePivotica
SoortTaatscharnier
Deurdikte (min.)40
Deurbreedte (Mm)<1000
Deurgewicht (Kg)<100
Deurhoogte (Mm)3000

Werking van de Argenta Pivotica pro


Andere producten van Argenta