Skip to content

Argenta Taatsdeurscharnier Pivotica Pro Zwart 100 kg

Argenta Pivotica Pro Zwart 100 kg

Voordelen

  • Geen deurkozijn meer nodig
  • Roestvast staal
  • Eenvoudig te monteren
  • Perfecte sluiting
  • Uniek door zijn zwarte kleur

Nadelen

  • Niet verstelbaar
  • Niet combinatie met deurkozijn

De Argenta Pivotica Pro Zwart 100 KG

Het Argenta taatsscharnier Pivotica Pro zwart kan een maximaal deurgewicht aan tot 100 kilo. Het scharnier moet minimaal binnen 40 mm van uw wand geplaatst worden. Taatsscharnieren werken pivoterend, vandaar dat ze ook wel pivot scharnier genoemd worden. Het grote voordeel van dit type scharnier is dat deurkozijnen overbodig zijn geworden, doordat de scharnieren verticaal worden gemonteerd in het plafond en in de vloer.

Het pivotscharnier is gemaakt van roest vast staal en geeft een erg moderne uitstraling mee aan uw woning. Zwart wordt steeds vaker gebruikt in woningen en deze set gaat daarin mee. Mocht u liever een scharnier in de kleur RVS ontvangen, kan dat uiteraard ook. Dit alternatief treft u hier aan.

Waar voorheen de afdekset nog apart bijbesteld moest worden, hebben wij het hier gemakkelijker gemaakt voor u, deze is namelijk onderdeel van de set.

Wilt u meer weten over de werking van dit taatsscharnier? Neem dan gerust even contact op met de experts binnen GYZS. Zij kunnen u in detail uitleggen wat u nodig heeft en hoe dit in zijn werk gaat.

Waarom het Argenta taatsscharnier?

De scharnieren zijn zoals andere taatsscharnieren “pivoterende”. Dit houd in dat de scharnieren vanaf 1 punt draaien. De taatscharnieren worden verticaal geplaatst in de vloer en de muur, waardoor een deurkozijn overbodig geworden. Dit geeft een unieke en moderne uitstraling aan uw woning.

Technische gegevens

KleurMat
TypePivotica
SoortTaatscharnier
Deurdikte (min.)40
Deurbreedte (Mm)<1000
Deurgewicht (Kg)<100
Deurhoogte (Mm)3000

Andere producten van Argenta