Frits Jurgens Taatsdeurscharnier System3 80-200kg ronde plafondschijf

Voordelen

  • Zelf openend en zelfsluitend
  • Vastzet stand op 0º, 90º, 180º en 270º
  • Gepatenteerde veerconstructie
  • Onderhoudsvrij
  • Makkelijk te monteren

Nadelen

  • Wat duurder in prijs

Frits Jurgens taatsscharnier 80-200kg Systeem 3 met ronde plafondschijf

Het taatsscharnier 80-200kg van Frits Jurgens staan bekend om hun kwaliteit. Met deze scharnieren kan de deur 360 graden draaien. Systeem 3 heeft 3 functies: draaien, sluiten en vastzetten. Dit is het grote verschil met systeem 1, deze kan enkel draaien, maar is hierdoor wel erg compact.

Door het unieke (en ook gepatenteerde) veersysteem, hoeft er vrijwel geen kracht nodig om de deur in te openen. Vervolgens blijft de deur draaien tot hij in de afgestelde stand komt. Dit zal hieronder nog verder worden toegelicht.

Waarom systeem 3 van Frits Jurgens?

Systeem 3 van Frits Jurgens bevat, de naam zegt het al, 3 functies: draaien, sluiten en vastzetten. De deur kan een gehele cirkel draaien en worden vast gezet op 0º, 90º, 180º en 270º. Daarnaast kan dankzij de speciale veer in dit systeem de deur met een klein beetje kracht in werking worden gezet, waarna de deur uit zichzelf zal draaien. De deur zal na twee bewegingen weer tot stilstand komen in de afgestelde sluitstand. Deze veer wordt overigens ook gebruikt in systeem 1. Hoeft uw deur niet per se over deze functies te beschikken? Bekijk dan hier systeem 1.

Technische gegevens

KleurRVS
TypeSysteem 3
Soorttaatsscharnier
Deurdikte (min.)40 mm
Deurgewicht (Kg)80 tot 200 kg

Andere producten van Frits Jurgens