Frits Jurgens Taatsdeurscharnier System3 80-200kg rechthoekige plafond schijf

Frits Jurgens Taatsdeurscharnier System3 80-200kg rechthoekige plafond schijf

Voordelen

  • Zelf openend en zelfsluitend
  • Vastzet stand op 0º, 90º, 180º en 270º
  • Gepatenteerde veerconstructie
  • Onderhoudsvrij
  • Makkelijk te monteren
  • Gemaakt van roest vast materiaal

Nadelen

  • Wat duurder in prijs

Frits Jurgens taatsscharnier System 3 80-200kg rechthoekige plafond schijf

De taatsdeurscharnieren van Frits Jurgens zij geschikt voor zowel binnen als buiten deuren. Dit specifieke model is gemaakt voor deuren tussen 80 en 200 kilo met een minimale deurdikte van 40mm en bevat een rechthoekige plafond schijf. Systeem 3 is ook geschikt voor geluidwerende en inbraakwerende deuren.

Alle modellen van Frits Jurgens zijn tijdloos en onderhoudsvrij. Na de eenvoudige montage heeft u er dus voor lange tijd geen omkijken meer naar. De set wordt geleverd met rvs plafondschijf, bovenspeun, systeem 3, rvs vloerplaat en montagemateriaal.

Het bijzondere van taatsscharnieren in het algemeen is dat u geen deurkozijn meer nodig heeft, taatscharnieren worden namelijk in het plafond en in de grond gemonteerd.

Waarom systeem 3 van Frits Jurgens?

Systeem 3 van Frits Jurgens bevat, de naam zegt het al, 3 functies: draaien, sluiten en vastzetten. De deur kan een gehele cirkel draaien en worden vast gezet op 0º, 90º, 180º en 270º. Daarnaast kan dankzij de speciale veer in dit systeem de deur met een klein beetje kracht in werking worden gezet, waarna de deur uit zichzelf zal draaien. De deur zal na twee bewegingen weer tot stilstand komen in de afgestelde sluitstand. Deze veer wordt overigens ook gebruikt in systeem 1. Hoeft uw deur niet per se over deze functies te beschikken? Bekijk dan hier systeem 1.

Technische gegevens

KleurRVS
TypeSysteem 3
Soorttaatsscharnier
Deurdikte (min.)40 mm
Deurbreedte (mm)1000 tot 1500 mm
Deurgewicht (Kg)80 tot 200 kg

Andere producten van Frits Jurgens