Frits Jurgens Taatsdeurscharnier System3 70kg ronde plafondschijf

Frits Jurgens Taatsdeurscharnier System3 70kg ronde plafondschijf 

Voordelen

  • Zelf openend en zelfsluitend
  • Vastzet stand op 0º, 90º, 180º en 270º
  • Gepatenteerde veerconstructie
  • Onderhoudsvrij
  • Makkelijk te monteren
  • Gemaakt van roest vast materiaal

Nadelen

  • Wat duurder in prijs

Frits Jurgens taatsscharnier systeem 3 70kg ronde plafondschijf

Het taatsscharnier systeem 3 van Frits Jurgens is geschikt voor zowel binnen als buiten deuren. Dit specifieke model is gemaakt voor deuren tot 70 kilo met een minimale deurdikte van 40mm en bevat een ronde plafondschijf. Dankzij de gepatenteerde scharnieren werken deze zelfopenend en zelfsluitend.

Het bijzondere tijdloze en onderhoudsvrije design is uniek op zichzelf en is toepasbaar voor massieve, houten, stalen of glazen deuren (indien deze voorzien is van een frame). Bij deze set worden de plafondplaat, bovenspeun, vloerplaat en system 3 en de montageset bijgeleverd. Montage van de scharnieren is vrij eenvoudig, mocht u hier meer over willen weten kunt u altijd even contact opnemen met GYZS.

Waarom taatscharnier systeem 3 van Frits Jurgens?

Systeem 3 van Frits Jurgens bevat, de naam zegt het al, 3 functies: draaien, sluiten en vastzetten. De deur kan een gehele cirkel draaien en worden vast gezet op 0º, 90º, 180º en 270º. Daarnaast kan dankzij de speciale veer in dit systeem de deur met een klein beetje kracht in werking worden gezet, waarna de deur uit zichzelf zal draaien. De deur zal na twee bewegingen weer tot stilstand komen in de afgestelde sluitstand. Deze veer wordt overigens ook gebruikt in systeem 1. Hoeft uw deur niet per se over deze functies te beschikken? Bekijk dan hier systeem 1.

Technische gegevens

KleurRVS
TypeSysteem 3
Soorttaatsscharnier
Deurdikte (min.)40 mm
Deurgewicht (Kg)70 kg

Andere producten van Frits Jurgens